Tel: 020 - 572 11 50      Absentie       Contact

Magister

Ouders groep 7/8

Welkom op het Sweelinck College. We stellen ons graag aan u voor; Het Sweelinck College is een kleine mavo-havo school in het centrum van Amsterdam. De school ligt vlakbij het museumplein en is goed bereikbaar met de tram. We zijn Dé school voor mavo en havo in Zuid. Daarmee bedoelen we dat we de enige kleine school zijn met mavo én havo in Amsterdam Zuid.

Onze leerlingen hebben het erg naar hun zin op school. We hebben een goede sfeer en kennen elkaar. In de eerste klas zijn leerlingen snel gewend aan onze school. Leerlingen en ouders zijn zeer positief over de school en zijn tevreden over de sfeer, de begeleiding van leerlingen en het contact tussen de mentor en ouders of verzorgers. Hier vindt u de resultaten van een tevredenheidsonderzoek dat wij hebben gedaan onder onze huidige leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Tevredenheidsonderzoek leerlingen | Tevredenheidsonderzoek ouders

Wanneer u verder zoekt op de verschillende onderwerpen onder de knoppen, krijg u meer informatie over de school. Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

Magister

Magister is het digitale leerlingvolgsysteem van onze school. Dit digitale leerlingvolgsysteem biedt een overzichtelijke omgeving aan waar docenten, maar ook ouders, inzage hebben in de gegevens van de leerling.

Met de Magister App heeft u als ouder/ verzorger altijd en overal zicht op de laatste informatie vanuit het Sweelinck College.

Actuele roosterwijzigingen, berichten en mededelingen zijn direct te zien. Daarnaast heeft u toegang tot zaken als studiewijzers, cijfers en digitaal lesmateriaal.

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u de logingegevens waarmee u de rest van de schoolcarrière van uw kind kunt inloggen. Mocht u deze vergeten of kwijtraken kunt u altijd contact opnemen met de teamleider.