Tel: 020 - 572 11 50      Absentie       Contact

Boeken bestellen

Ouders

Beste ouder en/of verzorger,
Voor u hebben we de meest gevraagde informatie per onderwerp geordend. Veel informatie die ook in onze schoolgids te vinden is.
Als u nog vragen heeft over bepaalde onderwerpen of de voor u belangrijke informatie niet kunt vinden, dan kunt u contact opnemen met de mentor van uw zoon of dochter of met de teamleider, Mw. J. Noordendorp.

Op de pagina voor de leerlingen staat informatie die ook voor u interessant is. Deze informatie hebben we in leerling taal geschreven en vindt u onder de knop Leerlingen.

Hieronder kunt u ons reglement vinden, in overzichtelijke bestanden.

Schoolregels en Gedragsregels
Social Media reglement
Privacyreglement ZAAM

Daarnaast hebben wij een tevredenheidsonderzoek gedaan onder ouders/verzorgers van onze huidige leerlingen.
Hieronder kunt u de resultaten bekijken.

Tevredenheidsonderzoek ouders
Tevredenheidsonderzoek leerling

Boeken bestellen ouders

Schoolboeken zijn in het voortgezet onderwijs gratis, en worden bij Van Dijk besteld. U hoeft geen borg te betalen. Alleen in de situatie dat een boek kwijt geraakt is of beschadigd is, worden kosten door Van Dijk aan u verrekend. Het is de bedoeling dat u het boekenpakket enkele weken vóór de start van het schooljaar bestelt, vanwege de duur van de levering. Het pakket wordt dan bij u thuis bezorgd. Aan het eind van het schooljaar worden de boeken door Van Dijk opgehaald op school. De leerling moet ze dan komen inleveren op een specifieke dag en tijd. Het is een goed idee om de pakbon goed te bewaren. Mochten er problemen zijn met de boeken(pakketten), ga dan naar de website van Van Dijk en neem contact met hen op.

logo vandijk - Mijn A. Roland Holst College