Tel: 020 - 572 11 50      Absentie       Contact

Open dagen & lesmiddag

Ouders groep 7/8

Welkom op het Sweelinck College. We stellen ons graag aan u voor; Het Sweelinck College is een kleine mavo-havo school in het centrum van Amsterdam. De school ligt vlakbij het museumplein en is goed bereikbaar met de tram. We zijn Dé school voor mavo en havo in Zuid. Daarmee bedoelen we dat we de enige kleine school zijn met mavo én havo in Amsterdam Zuid. We hebben ons onderwijs ingericht om juist leerlingen met een dubbeladvies vmbo-t/havo te laten ontwikkelen naar havo. Maar ook leerlingen met een vmbo-t advies óf een havo advies bieden we goed onderwijs.

Onze leerlingen hebben het erg naar hun zin op school. We hebben een goede sfeer en kennen elkaar. In de eerste klas zijn leerlingen snel gewend aan onze school. Leerlingen en ouders zijn zeer positief over de school en zijn tevreden over de sfeer, de begeleiding van leerlingen en het contact tussen de mentor en ouders of verzorgers. Hier vindt u de resultaten van een tevredenheidsonderzoek dat wij hebben gedaan onder onze huidige leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Tevredenheidsonderzoek leerlingen | Tevredenheidsonderzoek ouders

Wanneer u verder zoekt op de verschillende onderwerpen onder de knoppen, krijg u meer informatie over de school. Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

Open dagen & lesmiddag

Lesmiddag

Wil je vast een kijkje nemen in hoe jouw middelbare schooltijd er uit gaat zien? Dat kan tijdens de lesmiddagen op dinsdag 21 en woensdag 22 februari van 14.00 tot 16.00 uur. Daar hoor je via de basisschool meer over.

Open dagen

Heb jij het Sweelinck hoog op je voorkeurslijstje staan? Kom dan naar onze open dagen.

Kom jij langs op het Sweelinck College?

Woensdag 15 februari 2023 van 15.00 uur t/m 17.00 uur. Daarna van 18.00 uur tot 20.00 uur.
Zaterdag 18 februari 2023 van 11.00 uur t/m 14.00 uur.

Sweelinck College