Tel: 020 - 572 11 50      Absentie       Contact

Open dagen & lesmiddag

Ouders groep 7/8

Welkom op het Sweelinck College. We stellen ons graag aan u voor; Het Sweelinck College is een kleine mavo-havo school in het centrum van Amsterdam. De school ligt vlakbij het museumplein en is goed bereikbaar met de tram. We zijn Dé school voor mavo en havo in Zuid. Daarmee bedoelen we dat we de enige kleine school zijn met mavo én havo in Amsterdam Zuid. We hebben ons onderwijs ingericht om juist leerlingen met een dubbeladvies vmbo-t/havo te laten ontwikkelen naar havo. Maar ook leerlingen met een vmbo-t advies óf een havo advies bieden we goed onderwijs.

Onze leerlingen hebben het erg naar hun zin op school. We hebben een goede sfeer en kennen elkaar. In de eerste klas zijn leerlingen snel gewend aan onze school. Leerlingen en ouders zijn zeer positief over de school en zijn tevreden over de sfeer, de begeleiding van leerlingen en het contact tussen de mentor en ouders of verzorgers. Hier vindt u de resultaten van een tevredenheidsonderzoek dat wij hebben gedaan onder onze huidige leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Tevredenheidsonderzoek leerlingen | Tevredenheidsonderzoek ouders

Wanneer u verder zoekt op de verschillende onderwerpen onder de knoppen, krijg u meer informatie over de school. Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

Open dagen & lesmiddag

Tijdens onze open dagen kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Onze leerlingen en docenten staan voor u klaar om u maximaal te informeren. Bijvoorbeeld als u wilt weten hoe een schooldag er uit ziet, welke vakken wij allemaal geven, hoe het zit met de begeleiding en wat er allemaal komt kijken bij de overstap van groep 8 naar de middelbare school.

Tijdens de open lesmiddagen kunnen de kinderen zelf een middag les volgen om te ervaren hoe het er in het echt aan toe gaat bij ons op school.

Komt u langs op het Sweelinck College?

26 januari 2022 Open dag – 16:00 – 19:00
5 februari 2022 Open dag – 11:00 – 14:00
9 februari 2022 Open lesmiddag – 14:00 – 16:00
16 februari 2022 Open lesmiddag – 14:00 – 16:00