Tel: 020 - 572 11 50      Absentie       Contact

Open dagen & lesmiddag

Ouders groep 7/8

Welkom op het Sweelinck College. We stellen ons graag aan u voor; Het Sweelinck College is een kleine mavo-havo school in het centrum van Amsterdam. De school ligt vlakbij het museumplein en is goed bereikbaar met de tram. We zijn Dé school voor mavo en havo in Zuid. Daarmee bedoelen we dat we de enige kleine school zijn met mavo én havo in Amsterdam Zuid. We hebben ons onderwijs ingericht om juist leerlingen met een dubbeladvies vmbo-t/havo te laten ontwikkelen naar havo. Maar ook leerlingen met een vmbo-t advies óf een havo advies bieden we goed onderwijs.

Onze leerlingen hebben het erg naar hun zin op school. We hebben een goede sfeer en kennen elkaar. In de eerste klas zijn leerlingen snel gewend aan onze school. Leerlingen en ouders zijn zeer positief over de school en zijn tevreden over de sfeer, de begeleiding van leerlingen en het contact tussen de mentor en ouders of verzorgers. Hier vindt u de resultaten van een tevredenheidsonderzoek dat wij hebben gedaan onder onze huidige leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Tevredenheidsonderzoek leerlingen | Tevredenheidsonderzoek ouders

Wanneer u verder zoekt op de verschillende onderwerpen onder de knoppen, krijg u meer informatie over de school. Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

Open dagen & lesmiddag

Vanwege de huidige maatregelen kunnen onze open dagen helaas niet doorgaan.
Wel biedt het Sweelinck College rondleidingen aan. Heb jij het Sweelinck hoog op je voorkeurslijstje staan? Boek dan nu een VIP tour.

Tijdens deze tour duik je samen met je persoonlijke gids dieper in het Sweelinckverhaal; er blijft niets geheim. Over geheimen gesproken, de VIP-tour neemt je ook mee naar ons dak, waar je een verbluffend uitzicht hebt op het Museumplein en de Zuid-as.

Boek hier je persoonlijke rondleiding en ga voor de volledige ervaring.
Wat krijg je?
Een unieke tour door ons prachtige gebouw.
Mogelijkheden om vragen aan docenten/leerlingen te stellen.
Exclusieve toegang tot ons dak met prachtig uitzicht over Amsterdam.

Een persoonlijk Sweelinck cadeau (alleen voor de eerste honderd leerlingen).

Kom jij langs op het Sweelinck College?

26 januari 2022 Open dag – 16:00 – 19:00
5 februari 2022 Open dag – 11:00 – 14:00
9 februari 2022 Open lesmiddag – 14:00 – 16:00

16 februari 2022 Open lesmiddag – 14:00 – 16:00