Tel: 020 - 572 11 50      Absentie       Contact

Workshop social media en cyberpesten

Workshop social media en cyberpesten leerjaar 1

Cyberpesten en seksualisering door (social) media zijn een steeds grotere, negatieve rol gaan spelen in het leven van jongeren. Digitaal pesten is aan de orde van de dag en seksueel getinte uitingen onder jongeren op social media worden steeds normaler. Het is noodzakelijk dat jongeren voorgelicht worden over de gevolgen en grootsheid van social media en leren hoe ze hier op een veilige manier mee om kunnen gaan. Social media kan heel handig zijn maar moet wel op de juiste manier worden gebruikt. Met de voorlichting Like Me (van stichting Kikid) geven we jongeren handvatten over hoe ze op social media op een respectvolle manier met zichzelf en andere om kunnen gaan.