Tel: 020 - 572 11 50      Absentie       Contact

Pop-gesprekken

POP-gesprekken voor iedereen!

Een nieuw schooljaar staat niet alleen voor een nieuwe start, maar ook voor een nieuwe mentor en nieuwe leerdoelen. Deze leerdoelen bespreek je in een POPgesprek met de nieuwe mentor. Tijdens zo een POP-gesprek leren de leerling en mentor elkaar kennen en kan de leerling vertellen over zijn hobby’s, baantje of sportnaast school. Het afgelopen schooljaar wordt geëvalueerd en hieruit volgen nieuweleerdoelen voor de leerling.

Wat vinden de leerlingen eigenlijk van zo een POP-gesprek?

“Ik vond het spannend, maar het viel reuze mee. Door te kijken wat goed en fout gingin het vorige schooljaar, weet ik waar ik deze periode aan moet werken”.
“Mijn mentor is zo lief. Ze stelde me meteen op mijn gemak”.