Fotoalbums

Daarvan ook nog een flink aantal leerlingen met een cum laude resultaat. We zijn ontzettend trots op dit prachtige resultaat, op onze leerlingen en op onze school!

Bekijk hier de foto's van de PoëzieRevue 2016. De poëzieRevue was de finale van het vakoverstijgende project 'Landkoffers', waarbij leerlingen een gedicht schreven en een houten koffer maakten en versierden. De winnende gedichten werden voorgelezen tijdens de grote finale in het theater van de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Er zijn op dit moment vierde klassers op wintersport in Oostenrijk. Bekijk hier de foto's.

Deze prachtige foto's maakte fotograaf Matthijs Immink tijdens het project Bekijk't van de eerste klassers tijdens de Projectweek.