Schaatsdag 1 december

sinterklaas 16163

Beste leerlingen van het Sweelinck college,

op vrijdag 1 december zullen we gaan schaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. We gaan met de gehele school. Je kunt met eigen vervoer naar de schaatsbaan komen, je hoeft dus niet eerst te verzamelen op school.

Tijdstip:

  • Leerjaar 1 en 2: 11:00u aanwezig en melden bij de mentor.
  • Leerjaar 3 en 4: 11:15u aanwezig en melden bij de mentor.

Adres:

Jaap Edenbaan, Radioweg 64 Amsterdam. Met het openbaar vervoer is de Jaap Edenbaan onder andere te bereiken met tram 9 (vanaf halte Kruislaan is het 5 minuten lopen) en bussen 40, 41 en 65. Zorg dat je op tijd vertrekt van huis.

  • 13:15u moeten leerjaar 3 en 4 de schaatsen weer inleveren (absoluut niet eerder!) en mag je gaan. Je bent verplicht je af te melden bij je mentor.
  • 13:45u moeten leerjaar 1 en 2 de schaatsen weer inleveren (absoluut niet eerder!) en mag je gaan. Je bent verplicht je af te melden bij je mentor.

Het zal een gezellige dag worden. We zullen we ons echter wel aan een aantal regels moeten houden:

1 Je moet handschoenen aan: dit is verplicht! Neem ze dus mee. Geen handschoenen is niet schaatsen. Zie punt 8.

2 Op en om de baan gedragen we ons netjes. Als je een probleem hebt ga je naar een van de begeleidende docenten. Afval gooi je in de afvalbakken.

3 Ga niet op de binnenbaan schaatsen. Deze is voor wedstrijdschaatsers.

4 Met schaatsen aan alleen op de rubbermatten lopen of op het ijs. Met schoenen aan niet op het ijs komen.

5 Belangrijke spullen liever niet meenemen maar als je ze bij je hebt, kun je ze bewaren in een kluis van de Jaap Edenbaan (kost 50 cent, dat geld krijg je niet terug!).

6 Neem wat te eten en te drinken mee.

7 Aanwezigheid is verplicht. Als je niet kunt meedoen vanwege een blessure dan neem je een briefje mee met handtekening van je ouders.

8 Leerlingen zonder briefje die om onduidelijke redenen niet schaatsen worden weggestuurd en moeten maandag 4 december nakomen na schooltijd.

Rest ons nog om je een hele leuke schaatsdag te wensen.

schaatsen

dinsdag, 28 november 2017