Contact & route

Afdrukken

Adres

Sweelinck College
Moreelsestraat 21
1071 BJ AMSTERDAM

Bereikbaar via:
Tram: 2, 3, 5, 12, 16 en 24
Bus: 62, 145 en 170

Contact via:

020 - 572 11 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Directeur: Dhr. J. Pols Paardenkooper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Adjunct - directeur: Mw. G.C. Bruijne (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Leerjaarcoördinatoren:

Leerjaar 1:  

Mw. S. Baldeck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leerjaar 2:

Dhr. J. Samwel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leerjaar 3:

Dhr. R. Schwebig (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leerjaar 4:

Dhr. J. Besuyen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Veiligheidscoördinator: Dhr. J. Rutting (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Zorgcoördinator en Coördinator TV: Mw. D. Meeuwissen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Decaan: Mw. M. Klepper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)